LinnesKammare_MobilTopp

På ingång - pläden ANNO ...

I slutet av april kommer en ny produkt till butiken, pläden "ANNO", inspirerad av en handmålad tapet från 1800-talet. Detta är min första pläd och det känns väldigt roligt med en ny produkt i sortimentet.
     "Vad är skillnaden mellan en filt och en pläd" är en fråga jag ofta får. Det enkla svaret är att filten har en langettsöm runt kanterna och en pläd har fransar. Men pläden är också lite lättare i kvaliten och ofta något mindre i storlek än en filt.
      Anno kommer att finnas i en grå/vit och en grön/vit färgställning och vara 130 x 175 cm + fransar.
                                         Kerstin Landström, formgivare

Kerstin Landström design,
Tyg & otyg AB

"Tradition, inspiration och förnyelse"

Min huvudsakliga produktion är jacquardvävda ullfiltar, tuftade mattor och tryckta textilier. Mina mönster är inspirerade av vår svenska kulturmiljö och historia. Schblonmålade tapeter, medeltida kyrkomålningar, dräktdetaljer och snickarglädje ger upphov till nya textila mönster i min värld.
     Mina filtar är vävda av 100 % ekologisk ull och finns både som stora filtar och i barnstorlekar. Läs mer om inspiration, mönster, färger och pris under resp filt.
     Titta vidare på mina tuftade mattor, silversmycken och andra produkter - som alla finns i min egen butik Linnés Kammare i Jumkil utanför Uppsala.
                                          Kerstin Landström, formgivare

loading...

Vill du beställa en ullfilt ...

Är du intresserad av att köpa någon av mina filtar är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag har de flesta filtar på lager och levererar oftast inom en vecka.
     Är du  en av mina återförsäljare, eller vill du bli det, är du också välkommen att höra av dig via mail med din beställning eller förfrågan.

Ring eller maila gärna!

Du når mig på tel 073-443 93 40
e-post: kerstin.otyg@telia.com