LinnésKammare

Konsthantverksbutik

I Linnés Kammare finns kafé, konsthantverk, keramik, kläder och mycket mer. Vi har också vackra ullfiltar av formgivare Kerstin Landström som startade butiken i november 2012 och drev verksamheten till december 2020. Från och med februari 2021 har Sigrid Eriksson och Vasilis Sideris tagit över verksamheten och driver nu Linnés Kammare, Galleri Vallhovs säteri, Kuriosa&Finloppis och Vasilis och Sigrid Mathantverk.

Mycket är sig likt inne på Linnés Kammare och vi fortsätter att utveckla verksamheten med nytt konsthantverk, inredning samt mathantverk från bland annat Sverige och Grekland.

Kafé med hembakat fika

Det finns ett tiotal fikaplatser i butikens nedervåning och ett trettiotal platser i charmiga soffgrupper på den hemtrevliga övervåningenVår, sommar och höst finns det gott om trädgårdsbord och platser i trädgården.
 

Det här var den godaste fetaosten jag har ätit i heela mitt liv! Jag gillar egentligen inte ens fetaost. **** och andra kan ju slänga sig i väggen. Det här var en helt annan upplevelse!
       
                                 
 kund i kaféet 30 juni 2022

Kuriosa & finloppis

I den gamla rättarbostaden på Vallhovs säteri finns vår Kuriosa & finloppis. Här hittar du lite möbler, lampor, porslin, glas, grytor, kopparföremål, Ekebykeramik mm.
 

Har du saker som passar i loppisen, ring eller maila oss!
tel till Sigrid 073-774 51 78 

loading...

Bästa stället för en fika och för att hitta presenter, eller nåt fint till mig själv ;)
                                                 Jessica S 

loading...